Funksjoner

Hvorfor velge Bookingsystem365

Vi spurte kundene hvilke Bookingsystem365-funksjoner de satte mest pris på og hvorfor. Les resultatene nedenfor, og se om disse funksjonene kan komme bedriften din til gode:

Brukervennlig
Det skal være enkelt å bruke!

Brukervennlig grensesnitt, der kundene dine ser tilgjengeligheten i sanntid i en kalender og deretter bare velger et tidspunkt som passer dem. Kundene dine vil kunne bestille tjenestene dine fra nettstedet ditt, Facebook, Instagram og Google. For kunder som foretrekker å ringe inn eller komme uventet, kan du legge til nye bestillinger fra dashboardet.

Synkronisert med kalender
Hold deg oppdatert til enhver tid!

Synkronisering av booking-kalenderen din til ditt personlige dashboard og Google, hjelper deg å unngå dobbeltbookinger.

Markedsføring
Verktøy som hjelper deg med salget!

Tiltrekke nye kunder ved å tilby kuponger. Øk salget fra nåværende kunder ved å sende kom tilbake påminnelser og kampanjer for tjenester som vanligvis ikke er så opptatt.

Kundeomtaler
La andre bli inspirert av dine kundeomtaler!

Send forespørsler om automatisk gjennomgang og legg ut på nettstedet ditt for å få uvurderlig samfunnsbevis for å tiltrekke nye potensielle kunder. Du kan også deretter bruke disse omtalene til annonsering.

Administrer kunder
Skjønn deg på kunden og tilby det den vil ha!

Administrer kundene dine gjennom Bookingsystem365. Se liste over alle kunder og deres bestillings- og avbestillingshistorikk, og send dem e-post etter behov.

Kalenderoversikt
Ha fullstendig oversikt over alle bestillinger!

Effektiv kalendervisning der du kan se alle kommende bestillinger og filtrere etter dag, kunde, service eller ansatt. Du kan legge til notater i hver bestilling så vel som en status, slik at du raskt kan se om kunden har kommet, blitt servert eller om den har betalt og forlatt.

Påminnelser
Påminn ansatte og kunder på SMS og E-post!

En bekreftelse på e-post / sms blir automatisk sendt til dine kunder og ansatte etter ønske. Systemet sender også påminnelser til kunder og ansatte før avtalen for å redusere glemte bestillinger!

Produkter, Pakker, Gavekort & Kuponger
Øk salget via smart løsninger!

Selg produkter ved bestilling, eller lag pakker og belønn lojale kunder ved å tilby rabatter. Selg 1 tjeneste for 300,-, 5 for 1 200,- og 10 for 2 000,-. En annen fin måte å øke salget på er å tilby gavekort til enhver anledning.

Avbestilling
Gjør kundene forstått med vilkår og betingelser!

En mulighet til å opprette en avbestillingspolicy eller vilkår og betingelser som kunder ikke vil kunne avbryte innen en viss periode. En slik tilnærming kan bidra til å motivere kunder som ofte avbestiller rett før avtalen.

100% kontroll
Ha kontroll på hele bedriften!

Kjør den daglige bedriften via Bookingsystem365 dashboardet, og hold deg oppdatert på salget ditt. Se salg, bookinger, arbeidsmengde, nettstedbesøk og mer gjennom dashbordet og rapporter. Definer tilgangsnivå for dine ansatte, slik at de bare kan se sine egne bestillinger.

Bookingsystemets Kontrollpanel

For oss og kundene er det viktig at kontrollpanelet er oversiktlig, brukervennlig og
moderne. Her kan du se noen bilder av hvordan kontrollpanelet er satt opp!
Har du lyst til å teste systemet gratis? Klikk her

Kontrollpanel

Kontrollpanelet viser en god oversikt over det mest viktige for gjeldende dag, men du kan også enkelt velge periode rett fra forsiden. Her har du blant annet oversikt over hvor mange bestillinger det er i dag, hvor mye omsetning er på, hvor mange arbeidstimer de ansatte har, kommende bestillinger, hvem som skal jobbe, når det finnes ledig plass og mye mer!

Kalender

Kalenderen i Bookingsystem365 er profesjonell, enkel og brukervennlig. Her kan du se bestillinger på ulike ansatte for hver dag, uke og måned. Trykk på et tidspunkt for å legge til en bestilling rett fra kalenderen!

Bestillinger

Ha full kontroll over alle bestillinger med informasjon om tjenester, kundeinformasjon og mye mer. Du kan lett filtrere etter ID, Tjeneste, Dato, Ansatt, Kunde, Status og Opprettet! Last ned alle bestillinger til Excel om ønskelig.

Tjenester

Se, legg til eller endre tjenester og kategorier enkelt og raskt! Her har du oversikt over alle tjenester du tilbyr og kan kategorisere de så det blir mer oversiktlig for både deg, ansatte og kunden. Her kan du også legge til tilleggsprodukter som anbefales til de ulike tjenestene.

Vil du se og teste av funksjonene i kontrollpanelet?

Prøv gratis nå
i 30 dager

Hele Norges Bookingsystem for frisører

Bookingsystem365 online timebestilling tilbyr gode og rimelige priser som varierer avhengig av størrelsen på bedriften. Hvis du bare vil begynne så kan du starte med en gratis prøveperiode som varer i 30 dager og etter det fortsette som vanlig! Ikke nøl med å spørre vår Chat hvis du har spørsmål. Vi oppfordrer deg til å prøve systemet vårt og finne ut hvordan det kan være en fordel for din bedrift.

Bookingsystem365

Bookingsystem for alle service baserte bedrifter. Bare legg til hva du tilbyr, dine ansatte og dine åpningstider, så kan både nye og eksisterende kunder enkelt bestille time online 24/7 i bookingsystemet.

Kontakt oss
Adresse:
Parkalléen 13, 3257 Larvik
Vestfold og Telemark

Telefon:  477 20 281

E-post:post@bookingsystem365.no

Bli ringt opp
Ønsker du at en av våre medarbeidere ringer deg?

2020 Alle rettigheter reservert. Nettsiden er utviklet av Smart Digitalt.